top of page

Quiropodologia

És la branca més comuna de la podologia on es tracta la cura i la salut del peu. Aquí es realitza el tractament de les Ungles encarnades, berrugues, peu diabètic, fongs…

IMG-20220602-WA0011.jpg

Plantilles personalitzades

És un mètode de tractament molt eficaç en moltes de les patologies del peu. Coneixem com a suport plantar, l'element ortèsic que col·locat dins la sabata ens permet el manteniment de l'estabilitat de les articulacions del peu.

IMG-20220602-WA0004.jpg

Estudi biomecanic

Mitjançant un sistema computeritzat de la marxa es realitza una anàlisi de la petjada, amb l'objectiu de corregir qualsevol desviació que pugui afectar el correcte funcionament del nostre cos.

IMG-20220602-WA0009.jpg

Nutricion PNIE

És una medicina integrativa que estudia la relació entre les EMOCIONS, el SISTEMA ENDOCRÍ, el SISTEMA NEUROLÒGIC i el SISTEMA IMMUNITARI, amb la finalitat de trobar la causa de la malaltia del subjecte sense tapar els símptomes. La PNIE treballa des d'una perspectiva interdisciplinar agrupant diferents branques relacionades amb la salut. Per tant, passa a tenir una visió més integradora on produint un petit canvi en un dels sistemes, repercuteix a la resta de sistemes del cos humà.

podologo-una-ecarnada.jpg

Posturologia.

La podoposturologia clínica analitza detalladament el peu amb la resta del sistema postural.

El peu és un element indispensable per a l'equilibri i la postura. Per mitjà de tests clínics permet saber la causa primària d'una disfunció.

IMG-20220602-WA0008.jpg

Cirugía ungueal 

És una intervenció considerada ambulatòria i de ràpida recuperació. S'utilitza anestèsia local perquè el pacient no senti cap molèstia o dolor.

Consisteix a extreure parcialment la matriu de l'ungla (el seu origen) sense necessitat de retirar l'ungla del tot, només el lateral que es clava. I posteriorment es cauteritza el canal amb fenol alcohol.

Daniel (Màster en Cirurgia)  i juntament amb Elena (Infermeria ) asseguren un tàndem perfecte.

bottom of page